Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digital träff med föräldracoachen

2021-03-11  kl 19:00 - 20:00

Varmt välkomna till en reflekterande träff med Nanaz Fassih, denna gång har du chansen att ställa frågor om ”gott bemötande i nära relationer”. Hur kan våra ord påverka andras reaktioner? Hur ska vi utrycka oss när vi vill tycka till utan att trampa på?

Vi kommer att prata om era konkreta exempel och frågor – mejla gärna in dem redan i anmälan!

Föreläsare: Nanaz Fassih, själv ensamstående förälder, har en bakgrund som barnsjuksköterska, bland annat i skolans elevhälsa och på BVC med erfarenhet av barnsjukvård och vårdutveckling. Nanaz driver  en egen verksamhet som Familje- och föräldracoach, livscoach och personal handledare (mer via https://danacare.se/). Hon erbjuder olika föräldrakurser, föreläsningar och digitala föräldracoaching i grupp.

När: torsdagen den 11 mars kl 19-20

Var: via Zoom (du får en länk med inloggning som fungerar både via mobil och dator)
Föranmälan: Mejla till stockholm@makalosa.org om du önskar delta senast 8 mars, antalet deltagare är begränsat så att vi kan få utrymme för frågor och reflektioner. Föreläsningen är kostnadsfri men medlemskap i föreningen är ett krav. (Har du inte fått fakturan för medlemskap 2021 hör gärna av dig till oss så ordnar vi det).

Du är välkommen att skicka frågor och funderingar inför föreläsningen direkt till Nanaz på www.facebook.com/Info.danacare.

Välkomma med anmälan!

Detaljer

Datum:
2021-03-11
Tid:
19:00 - 20:00

Plats

Zoom