Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

DIGITAL Infoträff för Makalösa Ledare

3 april  kl 18:30 - 19:30

Är du nyfiken på att prova att vara ledare på makalösa aktiviteter? Har du massa spännande idéer och förslag men vet inte hur du kommer vidare med dem?

Då är vår första introduktionsträff för Makalösa Ledare ett perfekt tillfälle för just dig!

Du kommer att få information om hur vi planerar aktiviteter och våra rutiner innan, under och efter varje aktivitetstillfälle. Som t ex att  vi alltid har 2 ledare på plats – en erfaren ledare och en medledare som ”skolas in” så länge det behövs. Detta innebär att du inte behöver ha erfarenhet av att leda aktiviteter sedan tidigare utan att vi kommer att erbjuda dig stöd och möjlighet att ”träna upp” och med tiden ta huvudansvar för aktiviteter eller stanna kvar som medledare om det känns bättre. Du ska dock känna att du kan ta ansvar för att vara ledare tillsammans med ditt/dina barn närvarande på aktiviteten, att det finns utrymme att prata med andra deltagare och se om något behöver ordnas med (t ex förbereda fika, namnlappar, material eller annat som behövs just vid den aktiviteten).

Under infoträffen kommer vi att gå igenom våra riktlinjer och  prata mer om detaljer.  Kom och få inspiration för att tillsammans skapa givande och roliga aktiviteter och utveckla vår verksamhet!

När: måndagen  3/4 kl 18.30-19.30
Var: ZOOM
Vem: medlemmar i föreningen som vill växa i sin roll, börja att hålla roliga aktiviteter tillsammans med en till ledare.
Anmälan: senast torsdagen 30/3 via mejl till stockholm@makalosa.org

 

 

Detaljer

Datum:
3 april
Tid:
18:30 - 19:30