Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Familjeläger på Eda Lägergård, barn 0-18 år

2022-08-04  kl 10:00 - 2022-08-07  kl 14:00

Vi har fått oerhört många anmälningar som vi nu går igenom och anmälningslänken är avstängd. 

Familjeläger på Eda Lägergård 4-7 augusti, barn 0-18 år

Eda lägergård ligger idylliskt vid Norrsjön med tillgång till badplats med grillplats, båtbrygga och fotbollsplan. Gården är ganska enkel men erbjuder fin natur, samvaro, gemenskap och avkoppling. https://edalagergard.se/lagergarden/

 

Lägeravgift: 500 kr/vuxen och 200kr/ barn under 13 år, 300 kr/barn över 13 år.

*För förälder med årsinkomst under 230 000 kr; lägeravgift 600 kr/familj. Du ska kunna skicka in kontrolluppgifter från Skatteverket (senast deklarerad årsinkomst).

I lägeravgiften ingår bussresa, måltider och logi 3 nätter (handdukar och lakan tar deltagarna med).

Boendet:
Det är för det mesta dubbelrum så är ni fler än 2 personer behöver ni fundera om ni kan samsova eller ta med liggunderlag och sovsäck för att sova på golvet.

Mat/hushåll: Frukost, lunch, frukt, middag och kvällsfika. Vi letar nu efter en matansvarig som ska laga maten men vid behov kan det krävas att vi hjälps åt med att duka fram och plocka undan vid måltiderna, samt städa egna rum förstås. Vi  har möjlighet att  ta emot deltagare med de ”vanligaste” matallergier (laktos- och glutenfritt) pga begränsningar i köket.

Resa: Vi kommer att åka dit med en hyrd buss från Klara Södra kyrkogata 20 och komma tillbaka på samma sätt.

Anmälan: Intresset för sommarlägren är stort därför har vi en starttid för anmälningarna. Starttid anmälan: söndag22 maj kl 09.00 endast via länken (anmälningarna innan tas inte med)

Lägret hålls fritt från frön och nötter, men Stockholms Makalösa kan inte helt och hållet garantera ett helt allergifritt läger, det kan vara bra att veta.

Turordning gäller, så anmäl dig så snart som möjligt (notera starttid ovan, anmälan innan dess tas inte emot). De som ej deltagit i läger hos oss tidigare får förtur t o m måndagen 23/5 (därefter fylls listan på med de som tidigare varit på lägret och anmält sig igen). När vi ska kunna planera rumsfördelningen har vi ett begränsat antal rum för familjer med 1 barn och familjer med fler barn, vi gör vårt bästa att ordna det så bra som möjligt för alla.

Man får bara åka på ett av lägren men om du känner att det inte spelar roll vilket av lägren ni får plats på  så anmäl er till bägge och vi kan se att ni kan båda datumen och vilket som passar bäst i ert fall åldersmässigt. ”Blandläger” är mest tänkt för familjer med syskon i olika åldrar.

Vi har valt att ha starttid på en söndag eftersom många är lediga från sina arbeten på helgerna, jobbar du vid starttid så kan du be någon annan att skicka oss ett anmälningsmejl med dina uppgifter (med kopia till din mejladress som du sedan bekräftar själv så snart som möjligt).

Bekräftelse: Under vecka 22 skickar vi ut en bekräftelse via mejl med information om hur du betalar in lägeravgiften. Lägerplatsen är säkrad först när lägeravgiften är betald.

Lägerledare: Våra lägerledare förbereder samlingar med bl a lek, träning och musik. Har du själv något att bidra med? Kanske kan du ta med dig gitarren, vill leda lekar eller göra något annat trevligt tillsammans med oss?  Meddela i så fall detta i samband med din anmälan – alla idéer är välkomna!

Informationsmöte 6 juni: Innan lägret ordnar vi en planeringsträff för att stämma av det praktiska. Detta blir också ett tillfälle att ses, alla som ska med på lägret. Vi tar upp frågor som: Resa till lägret? Vilka regler gäller på lägret (kring alkohol, mobiler, klocktider med mera)? Dessa och andra frågor tar vi upp på mötet som vi hoppas kunna hålla utomhus.

Avbokning: avgiften kan återbetalas vid avbokning senast 4 juli undantaget 300 kr (administrationskostnader) och endast om platserna går till en annan deltagare.

Vid sjukdom: Vid förhinder att delta på lägret på grund av exempelvis sjukdom återbetalas lägeravgiften undantaget 300 kr (administrationskostnader). Sjukintyg krävs.

Varmt välkommen med din anmälan!

Detaljer

Start:
2022-08-04  kl 10:00
Slutar:
2022-08-07  kl 14:00

Plats

Eda Lägergård