Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föräldrar med ensamt ansvar – livet, utmaningar och möjligheter

2020-02-09  kl 10:00 - 12:00

Alla föräldrar möter utmaningar i föräldraskapet. I dagens samhälle är det vanligt att familjestrukturer förändras och ibland blir vi tvungna att vara huvudansvariga vårdnadshavare för våra barn. På detta seminarium diskuteras föräldrarnas skyldigheter, begreppet barnets bästa, utmaningarna och möjligheterna i vardagen samt stödinsatser som erbjuds av myndigheter och samhället. Det finns oanade krafter inom oss som hjälper oss vidare vid svårigheter, det gäller att hitta dem!

Föreläsningen är öppen (fri entré) och kräver inte medlemskap i Makalösa, men vi tar in föranmälningar för att anpassa lokaler och kunna bekräfta ert deltagande och behov av barnvakt.

Föreningen Stockholms Makalösa Föräldrar kommer att erbjuda föräldracoaching i grupp under vårterminen, där kan du få fler verktyg för att utveckla just ditt föräldraskap. Håll utskick efter information om grupperna!

Datum & tid: Söndag den 9/2 kl. 10-12
Anmälan: till stockholm@makalosa.org senast på måndag 3 februari
Barnvakt: Vi erbjuder barnvakt för barn från 3 år, om du behöver barnvakt så ange det i anmälan, antal barn + ålder
Plats: 
Sensus, Torkel Knutssonsgatan 39

Presentation föreläsare: Nanaz Fassih, själv ensamstående förälder, har en bakgrund som barnsjuksköterska, bland annat i skolans elevhälsa och på BVC. Hon har erfarenhet av barnsjukvård och vårdutveckling. Nu driver Nanaz en egen verksamhet som Familje- och föräldracoach, livscoach och personal handledare. Hon erbjuder olika föräldrakurser, föreläsningar och digitala föräldracoaching i grupp.

Makalöst Välkomna!

Föreläsningarna sker i samarbete med Sensus

 

 

Detaljer

Datum:
2020-02-09
Tid:
10:00 - 12:00

Plats

Torkel Knutssonsgatan 39
Torkel Knutssonsgatan 39
Stockholm,