Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Friluftsdag på Äventyrsbanan i Älta (ca 10-16 år)

24 september  kl 08:00 - 17:00

Med stöd från Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs minne arrangerar vi en utflykt till Äventyrsbanan i Älta för medlemmar med barn i åldern ca 10-16 år.

När: 24/9 kl 13:45-ca 18

Ni ses på plats kl 13:45 för incheckning, kl 14 börjar äventyret som innehåller både en spännande höghöjdsbana och friluftsaktiviteter. Banorna börjar på marknivå och når 8 meters höjd. Sammanlagt 25  roliga utmaningar mellan träden varav flera olika ziplines. (Obs Rek längd från 140 cm och det är endast barn som klättrar i banan men vuxna har ansvar för sina barn under aktiviteten). Sen serveras lyxiga tunnbrödsrullar från foodtrucken ”Glöd Bakfickan” och ni grillar marshmallows vid lägerelden efteråt. Välj kläder du inte är så rädd om (eller hinner tvätta bort elddoften innan nästa användning). En fantastisk eftermiddag i underbar naturmiljö utlovas! Äventyret är slut ca kl 18, vi bokar lägerplats med tak så det går att umgås en längre stund även om det är lite ruggigt.

Deltagaravgiften: 200 kr en vuxen och 1 barn, 250 kr en vuxen och  2 barn, 300 kr en vuxen och 3 barn osv.

Anmälan: via formuläret https://forms.gle/ywikJo4noa4nVujw7 
Sista anmälningsdag är onsdag 14/9,  det kan bli fullt även innan sista anmälningsdatumet (du får ett bekräftelsemejl med information om betalningen som ska vara inne senast 16/9).

Mer om anläggningen: https://aventyrsbanan.se/
Det är väldigt lätt att ta sig dit med buss 401 från Slussen mot Älta –  stig av vid hållplats Tenntorp, som är andra hållplatsen efter Hellasgården. Restiden från Slussen är ca 15 min, från hållplatsen endast 150 meter.

 

Vi har över 300 medlemsfamiljer  i föreningen, många av er deltar flitigt på våra träffar, läger och utflykter – det är jättekul med aktiva medlemmar. Vi kommer att i första hand fördela platser till  er som inte hunnit med att delta eller fått plats på någon större utflykt under året men vi välkomnar förstås er alla att anmäla sig oavsett – det brukar vara en del förändringar innan vi får till en klar deltagarlista.  (Påminner också att medlem blir man inte vid registrering utan först när man har betalat medlemsavgiften, men nyhetsbrevet går ut till er alla som lagt in en registrering).

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
24 september
Tid:
08:00 - 17:00