Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Friluftsdag på Lida (barn ca 4-9 år)

25 september  kl 09:30 - 16:30

Med stöd från Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs minne arrangerar vi en dagsutflykt till Lida Friluftsgård för medlemmar med barn i åldern ca 4-9 år.

När: 25/9 kl 9:30 – ca 16:30

Du får ett fint tillfälle att träffa andra medlemsfamiljer i en härlig naturmiljö.

Vi åker tillsammans med en stor buss från Klara Södra Kyrkogata vid Centralen kl 9:30 och åker hem ca 15.30 (exakta tider anges i infomejlet till deltagarna) . Det går bra att komma med egen bil också. Under dagen kommer vi att njuta av den fantastiska naturen på Lida, äta lunch på värdshuset, efter lunch får barnen klättra i Accropark Höghöjdsbana.

Tänk på att Accropark passar barn från 4 år (110 cm). Barn klättrar i Accropark ensamma men förälder är med på marken och har ansvar för sina barn.
Deltagaravgiften: 200 kr en vuxen och 1 barn, 250 kr en vuxen och  2 barn, 300 kr en vuxen och 3 barn osv.

Anmälan: via formuläret https://forms.gle/FwLMdvzgnKyUNufRA
Sista anmälningsdag är onsdag 14/9,  det kan bli fullt även innan sista anmälningsdatumet (du får ett bekräftelsemejl med information om betalningen som ska vara inne senast 16/9).

Mer om Lida kan ni läsa på https://lida.se/

Vi har över 300 medlemsfamiljer  i föreningen, många av er deltar flitigt på våra träffar, läger och utflykter – det är jättekul med aktiva medlemmar. Vi kommer att i första hand fördela platser till  er som inte hunnit med att delta eller fått plats på någon större utflykt under året men vi välkomnar förstås er alla att anmäla sig oavsett – det brukar vara en del förändringar innan vi får till en klar deltagarlista.  (Påminner också att medlem blir man inte vid registrering utan först när man har betalat medlemsavgiften, men nyhetsbrevet går ut till er alla som lagt in en registrering).

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
25 september
Tid:
09:30 - 16:30