Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Tältning i skärgården

21 juli  kl 09:00 - 23 juli  kl 19:30

Aktiviteten är nu fullbokad men vi får ofta återbud, är du medlem i vår slutna grupp så kan du skriva via eventet där eller prova ringa till Cecilia Ek på 073 409 18 72 för att anmäla intresse (mejla ej till kansliet då vi har sommarstängt).
Tälta i skärgården med Makalösa Föräldrar 21-23 juli!
Välkommen att hänga med på ett friluftsäventyr till ön Fjärdlång i Stockholms södra skärgård! Här kommer vi att tälta under två nätter, bada, grilla, basta, fiska från roddbåt och utforska den underbara skärgårdsnaturen.
Fjärdlångs naturreservat ligger öster om Ornö, i Haninge kommun, och vi reser dit med Waxholmsbåt från Strömkajen. Det finns ett café med lättare måltider och fika samt en liten livsmedelsbutik på ön. Här kan du läsa mer om Fjärdlång: http://www.fjardlang.com/

När:
21-23 juli (21/7 Avgång Strömkajen kl 9.00 – Ankomst Fjärdlång kl 12.05 23/7 Hemresa Fjärdlång kl 16.30 – Ankomst Strömkajen kl 19.40)Vem:

Vi välkomnar föräldrar med barn 7-12 år. Deltagarantalet är begränsat, i mån av plats går bra att stanna även bara den första natten.


Deltagaravgift:
200 kr för familj 1 vuxen+1 barn (sedan tillkommer 50kr per barn). I avgiften ingår resa t/r med båt, tältplats, bastubad, fiske (medtag eget spö) och roddbåt.

Anmälan:
snarast möjligt dock senast 1/7 till stockholm@makalosa.org för att ni ska kunna få kontaktuppgifter till våra värdar Cecilia, Ingrid och Åsa. (kansliet stänger för sommarledighet 2/7). Medlemskap i föreningen är ett krav.
Ta med: Tält, liggunderlag och sovsäck. Fiskespö om ni vill fiska.
Snacks/frukt/annan mat om ni inte vill handla i butiken/caféet.
Tält kan hyras  via Hygglo.se eller kolla gärna Friluftsbanken om de har något att erbjuda er (många stänger v 28 så boka tälten innan). Har du ingen möjlighet att hitta tält så försöker vi i föreningen att hjälpa till.

Välkomna med er anmälan redan idag!

Denna aktivitet ordnas tack vare ett bidrag från Riksförbundet Sveriges Makalösa Föräldrar

Detaljer

Börjar:
21 juli  kl 09:00
Slutar:
23 juli  kl 19:30

Plats

Fjärdlång