Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FULLT Skärgårdsäventyr på Fjärdlång

18 maj  kl 14:00 - 21 maj  kl 12:00

 

Läs gärna hela texten nedan innan du skyndar att anmäla dig, tack!

Följ med på Makalösa naturupplevelse på ön Fjärdlång över Kristi himmelsfärdshelgen 18-21 maj!

Vi bor enkelt i nära kontakt med naturen och varandra. Om du längtar efter hotellstandard och jacuzzibad så är det bäst att stanna i stan, här bor vi spartanskt med enkel standard och frisk luft. Resan är för blandade åldrar men området passar bäst barn som är från 6 och uppåt, då det är spartansk miljö och boende, utedass finns i närheten av långstugan + dusch-hus en bit bort. Spisplatta och kylskåp finns på alla rum.

När: 18-21 maj

Var: Fjärdlångs vandrarhem: Långstugan och Familjestugan som är bokade kan ni läsa om via: http://fjardlang.com/vandrarhem1/v%C3%A5ra-rum-och-stugor  Rummen har våningssäng men det går även att låna och lägga extramadrass på golvet.

Värdar: Cecilia och Deka

Anmälning ÖPPNAR 11/4 kl 9:00  via mejl till stockholm@makalosa.org, de intresseanmälningar  och mejl som kommer in innan dess kommer INTE att besvaras så vänligen respektera starttiden.

Sista anmälningsdagen söndagen 16/4 därefter återkommer vi med besked (förhoppningsvis runt 18/4).
Ange ditt för- och efternamn, likaså för medföljande barn + deras ålder

Vi tar emot deltagare med de ”vanligaste” matallergier så som laktos- och glutenfritt, då vi tillagar maten själva denna gång kan vi inte anpassa matsedeln tyvärr.

Anmäl om du kan hålla i någon aktivitet (yoga, tipspromenad, pyssel, gympa osv, kan prioriteras i deltagarurvalet då vi måste kunna arrangera resan tillsammans). Alla deltagare kommer att ingå i gemensamma matlag för att ordna med lunch, grillmiddag och disk. Planeringsmöte för alla där schemat och matlagning sätts är lördagen 6 maj, kl 13-15 (plats meddelas senare).

 

Deltagaravgift: 200 kr per person (barn under 3 som sover i förälderns säng följer med utan avgift). I avgiften ingår båtresa Dalarö-Fjärlång t/r, boende 3 nätter och vissa måltider. Anmälningsavgiften ska vara betalad senast på onsdag 26/4 för att behålla platsen.

Vem: Medlemmar i föreningen

Packning: frukost och mellanmål till er familj, picknickfiltar & lakan

Hur: Vi åker tillsammans från Dalarö brygga med en taxibåt 18/5 kl 14. Vi reser hem på söndag 21/5 kl 11 efter vi har städat.

Vad: Vi går ut till naturen, upplever havsdoft och de fantastiska havsutsikterna,  leker och följer vad vädret bjuder på! Det kommer finnas tid för egen återhämtning i naturen om ni så önskar.

Praktisk info: Det finns täcken och kuddar i alla rum och stugor. Lakan tar man med sig själv. Sovsäckar är inte tillåtna. Gästerna städar själva efter sig. Vid städning av rum/villa ska disk vara diskad och undanplockad och alla ytor ska vara undanplockade.

 

Följ med och hämta hem sommaren med oss!

Denna aktivitet ordnas tack vare ett bidrag från Stiftelsen Oscar Hirschs Minne

 

PRELIMINÄRT SCHEMA:

DAG 1, 18/5
Kl 14 avresa från Dalarö brygga + frukt på båten
Ca 14:30  ankomst
Introduktionsrunda + installera sig i stugorna
Kl 17:00  Grillen tänds och vi bjuder på grillmiddag

DAG 2, 19/5
EGEN medhavd frukost
Kl 9:30 samling och förmiddagsaktiviteter
Kl 12 Lunch – Makalös soppa eller medhavd
Aktiviteter
Kl 17:00  Grillen tänds och vi bjuder på grillmiddag

DAG 3, 20/5
EGEN medhavd frukost
Kl 9:30 samling och förmiddagsaktiviteter
Kl 12 Lunch – Makalös soppa eller medhavd
Aktiviteter
Kl 17:00  Grillen tänds och vi bjuder på grillmiddag

DAG 4, 21/5
EGEN medhavd frukost + STÄD
kl 11 avresa till Dalarö

Detaljer

Start:
18 maj  kl 14:00
Slutar:
21 maj  kl 12:00