Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FULLT Båtutflykt till Grinda

14 oktober  kl 09:30 - 17:30

Följ med på en mysig båtutflykt till ön Grinda med makalösa nu på lördag 14/10. Grinda är en av skärgårdspärlorna som ligger norr om Värmdö. På den barnvänliga ön kommer vi få besöka lantbruket och mysa med djuren, de yngre barnen få rida ponny och de större kanske vill åka häst och vagn en sväng. Vi äter soppa och våfflor till lunch och njuter av höstdofterna och  lugnet på ön.

När: Samling senast kl 9.45 Strandvägen (kajplats 14). Båtresa till Grinda kl.10:00-11:20 och hemresa blir 15:45-17:15 (Mer detaljerat schema för dagen mejlas ut  till deltagarna senast på fredag förmiddag).

Vem: Resan passar för barn i alla åldrar men ni ska tycka det är ok att vistas på båten i 1,5 timme i varje riktning. Ett betalat medlemskap i föreningen är ett krav.

Anmälan STÄNGD nu : öppnas kl 13:00 imorgon tisdag 10/10 via https://forms.gle/2LFHXKQdneX8ZihP6
Har du varit med på utflykter till Gällnö, Birka eller Parken Zoo men ändå är sugen på att följa med? Anmäl er som reserver så får vi se om vi får möjlighet att ta in er vid eventuella avhopp.
Först till kvarn. Anmälningar behandlas i tur. Vi försöker svara om plats redan på förmiddagen 11/10 och då ska avgiften betalas in omgående enligt info i bekräftelsen.

Deltagaravgiften är 80 kr per deltagare för varje vuxen och barn  över 6 år, barn 0-5 år  betalar 40 kr.

 

Värdar: Malou och Anna

 

Kläder efter väder och vattentåliga skor rekommenderas, det finns toaletter på båten och på ön erbjuds det utedass och natur.

Kom med och umgås i den fantastiska naturen som ön erbjuder!

 

Resan arrangeras med stöd från Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs Minne.

Detaljer

Datum:
14 oktober
Tid:
09:30 - 17:30