Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Friluftsdag för Nya Makalösa

2021-10-03  kl 09:00 - 17:00

Är du ny i föreningen och inte hunnit vara med på någon aktivitet än? Med stöd från Riksförbundet Sveriges Makalösa Föräldrar  arrangerar vi en dagsutflykt till Lida Friluftsgård för medlemmar som har registrerat sig i föreningen under sensommaren/hösten.

Du får ett fint tillfälle att träffa andra ”nya” och få kontakt med våra styrelsemedlemmar som är ledare för resan. (Får vi några platser över efter sista ansökningsdatumet så bjuder vi in även våra trogna och erfarna makalösa medlemmar att följa med).

Vi åker tillsammans med en stor buss från Klara Södra Kyrkogata vid Centralen kl 9 och åker hem ca 16.30  (det går bra att komma med egen bil också). Under dagen kommer vi att utforska den fantastiska naturen på Lida, grilla, leka och gå naturstigar (finns många sagostigar som är anpassade för olika åldrar samt en stig som fungerar toppen för er med barnvagn). Vi äter lunch på värdshuset, sedan får barnen välja Accropark Höghöjdsbana  eller spela Minigolf med  nya kompisar. Efteråt grillar vi korv  och reser hemåt runt kl 16.30.

Barn i alla åldrar är välkomna men ni med yngre barn kan fortsätta att njuta av naturen, ta en promenad eller spendera  en stund i lekparken efter lunch, Accropark passar barn från 4 år (110 cm) och Minigolfen kräver också lite mer tålamod och försiktighet, så minst 4 år där också. Barn klättrar i Accropark ensamma men förälder är med på marken, Minigolf spelar barn och vuxna tillsammans.

Deltagaravgiften: 150 kr per vuxen och 50 kr per barn (barn under 4 år deltar gratis).

Anmälan: via stockholm@makalosa.org senast 23/9 (du får ett bekräftelsemejl efter sista anmälningsdatumet, då får du även information om betalningen som ska vara inne senast 27/9).
OBS Ange era allergier i anmälan. Skriv även om ni äter vegansk/vegetarisk kost. Ange om ni väljer Minigolf eller Accropark. Skriv även namn och ålder på barnen som följer med. Kommer  du med egen bil så ange det i anmälan (det finns en stor gratisparkering)!m

Vi erbjuder platser i första hand till nya medlemmar, i mån av plats tar vi in er som har varit med i föreningen sedan innan.

Mer om Lida kan ni läsa på https://lida.se/

Varmt välkomna!

Plats

Lida Friluftsgård