Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inbjudan till minnesstund

2019-03-21  kl 17:00 - 19:00

Minnesstund för Peter Domeij

Det är med sorg i våra hjärtan vi har tagit emot att vår forne arbetskamrat och vän, Peter Domeij, har gått bort. Sveriges Makalösa Föräldrar och Stockholms Makalösa Föräldrar bjuder in till en minnesstund för Peter. Peter har under många år varit trogen Makalösa Föräldrar. Först som medlem och senare som lägerledare, caféansvarig, styrelsemedlem och inte minst som anställd samordnare i Stockholms Makalösa Föräldrar. Peter var en mycket uppskattad medarbetare. Han var en generös, tålmodig och noggrann medarbetare och person. Han flyttade tillsammans med sin dotter Lisa till sin hembygd i Örnsköldsvik för flera år sedan där han kom närmare sin syster och sina föräldrar. Peter blev 49 år och somnade in efter en kort tids sjukdom.

Du är välkommen till minnesstunden i Andreaskyrkan, Högbergsgatan 31 på Södermalm, torsdagen den 21 mars klockan 17-19. Vi träffas i andaktsrummet och avslutar med samvaro där vi bjuder på kaffe/thé och fikabröd. Vill du bjuda på något få du gärna ta med kakor till kaffet, frukt eller liknande. Är du hungrig får du ta med egen medhavd mat. Vi har inga möjligheter att värma mat.

Vi kommer att ha en bok där man kan lämna minnesbilder eller skriva minnesbilder, foton, dikter eller något annat som känns meningsfullt. Boken kommer att lämnas över till Peters syster Eva och hans 14-åriga dotter, Lisa.

Alla är varmt välkomna för att dela gemenskap. Ingen föranmälan behövs, bara kom.

För Stockholms Makalösa Föräldrar
Cecilia Ek, ordförande

För Sveriges Makalösa Föräldrar
Marie-Louise Dolk, ordförande

Detaljer

Datum:
2019-03-21
Tid:
17:00 - 19:00