Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Vi söker en ny kassör till vår styrelse!

1 januari  kl 08:00 - 26 februari  kl 17:00

Vill du vara med och skapa gemenskap och motverka isolering? Stockholms Makalösa Föräldrar söker ny kassör!
Styrelsen består av ordförande, kassör, tre ledamöter och tre suppleanter. Vi är ett glatt gäng som har roligt ihop och stöttar varandra. Som kassör arbetar du tätt ihop med ordföranden och föreningens halvtidsanställda samordnare.
Stockholms Makalösa Föräldrar är en politiskt och religiöst oberoende förening som ordnar träffar och aktiviteter, samtalsgrupper, nätverk och läger för ensamstående föräldrar och deras barn i Stockholmsområdet. Vi vill också verka för att synliggöra och stärka gruppen ensamstående föräldrar och förbättra villkoren för familjerna.
Vad innebär uppdraget?

Vi träffas på styrelsemöten en gång i månaden under terminerna, då vi planerar, utvärderar och utvecklar föreningens verksamhet. Vi varvar mellan att ses digitalt och fysiskt. Verksamhet och möten sker i Stockholm. Kunskap om bokföring i Visma samt lönehantering är välkommet! Uppdraget är  ett ideellt uppdrag där ett litet arvode utgår.

Som kassör förväntas du ha grundläggande kunskaper i ekonomi och lätt för siffror. Kassörens ansvar är att:

  • ha löpande insyn i föreningens ekonomi
  • signera löneutbetalningar (själva lönehanteringen sköts externt).
  • stötta samordnaren i framtagande av projektbudgetar för läger och utflykter
  • stämma av kostnader i årsbudgeten tillsammans med samordnaren

Styrelsemedlemmarna håller också i många av föreningens aktiviteter. Detta görs utifrån tid och intressen. Det brukar bli någon aktivitet i månaden för var och en. Du som kassör har just ”kassör-rollen” som prioritet men vill du göra något mer är det så klart bara trevligt!Vi har årsmöte 26 februari 2022 då den nya styrelsen kommer att väljas, vi ser gärna att du lämnar intresseanmälan så snart som möjligt för att vår valberedning ska kunna ta kontakt med dig innan årsmötet och berätta mer om uppdraget och få veta mer om dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

Detaljer

Start:
1 januari  kl 08:00
Slutar:
26 februari  kl 17:00