Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Makalös vandring i Ursvik

2020-03-29  kl 10:15 - 13:00

Varmt välkomna att spana efter vårtecken på en 5 km vandring i Ursvik! Vi går i lugn takt och stannar för att njuta av naturen och se oss omkring. Vi tar en lunchpaus och en fikarast under vandringen.

När: söndag 29/3 kl 10.15 (räkna med 2,5 – 3 timmar inklusive 2 pauser)

Var:
samling kl 10.15 i Hallonbergens centrum, utanför byggnaden vid busstorget. Det går att åka bil till Ursvik och då ses vi där vid 10.30.

Vem: vuxna och stora barn samt barn i barnvagn. Viss vandringsvana är bra att ha. Barnvagnar kommer fram men på något ställe får vi hjälpas åt. Medlemskap i föreningen är trevligt men är ej ett krav för denna aktivitet.

Ta med:  lunchmatsäck + frukt/fika för din familj, vattenflaska, något att sitta på (det går bra med en tidning i en soppåse!) gärna extra strumpor, plåster, kamera, solskyddsmedel och ett gott humör. Gå i bra skor, gärna vattentäta eller stövlar.

Träffledare: föreningens ordförande Cecilia Ek.

Anmälan:  via sms till Cecilia Ek på 076-933 56 54, skriv namn + ålder, senast på lördag den 28e mars. Meddela också i fall om ni får förhinder/blir sjuka – så att gruppen inte väntar på någon som ej kommer. Ange gärna i anmälan om du åker bil.

Soligt välkomna önskar Cecilia och Stockholms Makalösa Föräldrar!

 

(Givetvis hoppas vi att ni tar hänsyn till rekommendationerna kring coronaspridningen och stannar hemma om ni har något symptom eller varit sjuka nyligen.)

Venue

Ursvik