Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Morsdag i Ursvikskogen

2020-05-31  kl 10:15 - 13:00

Kom och fira en Annorlunda Morsdag 2020 med oss i Ursvikskogen! Cecilia bjuder på något gott till fikat och ni tar med egen matsäck för lunchpausen under vandringen.

Vi går en 5-km vandring i lugn takt och stannar för att njuta av naturen och se oss omkring. Vi tar en lunchpaus och en fikarast under vandringen.

När: söndag 31/5 kl 10.15 (räkna med 2,5 – 3 timmar inklusive 2 pauser)
Var: samling kl 10.15 i Hallonbergens centrum, utanför byggnaden vid busstorget. Det går att åka bil till Ursvik och då ses vi där vid 10.30.
Vem: vuxna och stora barn samt barn med barnvagn. Viss vandringsvana är bra att ha. Man kan dra barnvagn men på något ställe får vi hjälpas åt. Medlemskap i föreningen är trevligt men är ej krav.
Ta med:  lunchmatsäck för din familj, vattenflaska, något att sitta på (det går bra med en tidning i en soppåse!) gärna extra strumpor, plåster, kamera, solskyddsmedel och ett gott humör. Gå i bra skor, gärna vattentäta eller stövlar.
Träffledare: föreningens ordförande Cecilia Ek.
Anmälan:  via sms till Cecilia Ek på 076-933 56 54, skriv namn + ålder, senast på fredag den 29e maj. Meddela också i fall om ni får förhinder/blir sjuka – så att gruppen inte väntar på någon som ej kommer. Ange gärna i anmälan om du åker bil.

Soligt välkomna önskar Cecilia och Stockholms Makalösa Föräldrar!

 

(Givetvis hoppas vi att ni tar hänsyn till rekommendationerna kring coronaspridningen och stannar hemma om ni har något symptom eller varit sjuka nyligen.)

Detaljer

Datum:
2020-05-31
Tid:
10:15 - 13:00
Evenemang Taggar:
, , , , , , ,

Plats

Ursvik