Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

”Riskfaktorer för oro och ångest hos barn” – ett seminarium med Nanaz Fassih

2021-11-27  kl 09:00 - 13:00

Barn med symtom på oro och ångest!
Ett seminarium om riskfaktorer för utveckling av psykisk ohälsa hos barn 6-12 år. Du som förälder har ett stort ansvar –  ditt agerande kan göra stor skillnad!
Lär dig att tolka signaler hos ditt barn, reflektera över ditt eget agerande samt få tips om hur du kan stötta ditt barn.

Datum: lördagen 27 november, kl 9-13 inkl en lunchpaus där vi bjuder på enklare lunch
Plats: Sensus Stockholm, Medborgarhuset, Medborgarplatsen 2
Föranmälan: Mejla till stockholm@makalosa.org om du önskar delta senast söndagen 21/11 antalet deltagare är begränsat så att vi kan få utrymme för frågor och reflektioner.  Deltagaravgiften på 80 kr (där även en enklare lunch ingår – ange allergier), ett betalat medlemskap i föreningen är ett krav.  Önskar du barnvakt ange det i anmälan (från 4 år).

Föreläsare: Nanaz Fassih, själv ensamstående förälder, har en bakgrund som barnsjuksköterska, bland annat i skolans elevhälsa och på BVC. Hon har erfarenhet av barnsjukvård och vårdutveckling.  Nu driver Nanaz en egen verksamhet som Familje- och föräldracoach, livscoach och personal handledare (mer via https://danacare.se/). Hon erbjuder olika föräldrakurser, föreläsningar och digitala föräldracoaching i grupp.

Lyssna gärna på intervju med Nanaz i Makalösa Podden

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
2021-11-27
Tid:
09:00 - 13:00

Plats

Sensus
Medborgarplatsen 4