Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FULLT Sommarutflykt till Grinda

9 juni  kl 09:30 - 18:00

Följ med på en mysig båtutflykt till ön Grinda med makalösa!
Grinda är en av skärgårdspärlorna som ligger norr om Värmdö. På den barnvänliga ön kommer vi få besöka lantbruket och mysa med djuren, de yngre barnen få rida ponny och de större kanske vill åka häst och vagn en sväng. Vi äter korv i bröd och våfflor till lunch och njuter av sommaren och  lugnet på ön. Kanske tar vi årets första bad!

När: söndagen 9/6 kl 9:45 – ca 18.
Samling senast kl 9.45 Strandvägen (kajplats 14). Båtresa till Grinda kl.10:00-11:30 och hemresa blir 15:45-17:15 (Mer detaljerat schema för dagen mejlas ut  till deltagarna senast på fredag förmiddag).

Vem: Resan passar för barn i alla åldrar men ni ska tycka det är ok att vistas på båten i 1,5 timme i varje riktning. Ett betalat medlemskap i föreningen är ett krav.

Anmälan  via LÄNKEN: https://forms.gle/uMDsgisNqGC246ch8
Först till kvarn. Anmälningar behandlas i tur. Vi försöker svara om plats senast 3/6 och då ska avgiften betalas in omgående enligt info i bekräftelsen.
Då vi har två aktiviteter den helgen: Tom Tits 8/6 och Grinda 9/6  ange vilken ni föredrar som förstahandsval om ni anmäler er till båda.

Deltagaravgift:  80 kr per deltagare för varje vuxen och barn  över 6 år, barn 0-5 år  betalar 40 kr.

Värdar: Cecilia och Tuss

Kläder efter väder och vattentåliga skor rekommenderas, det finns toaletter på båten och på ön erbjuds det utedass och natur.

Kom med och umgås i den fantastiska naturen som ön erbjuder!

Denna aktivitet genomförs med stöd från Riksförbundet Sveriges Makalösa Föräldrar

Detaljer

Datum:
9 juni
Tid:
09:30 - 18:00