Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Familjeläger på Björkögården +10 år

2022-07-25  kl 14:00 - 2022-07-29  kl 12:00

Nu öppnar vi äntligen anmälan till våra efterlängtade sommarläger!

Lägret är för familjer med barn 10+ år och äger rum på Björkögården 25-29 juli. Vi ser framemot härliga och avslappnade dagar tillsammans med umgänge, trevliga aktiviteter, utflykter med kanoter och roddbåtar, bad och strandhäng, promenader och lekar. Tillsammans med andra ensamstående familjer njuter vi av naturen och vår makalösa gemenskap.

Lägeravgift: 800 kr/vuxen och 200kr/ barn under 13 år, 400 kr/barn över 13 år.

*För förälder med årsinkomst under 230 000 kr; lägeravgift 800 kr/familj. Du ska kunna skicka in kontrolluppgifter från Skatteverket (senast deklarerad årsinkomst).

I lägeravgiften ingår måltider och logi 4 nätter (inkl handdukar och lakan), resan står deltagarna själva för.

Boendet:
Storbarnsläger håller till på Grangården  där ca 11 familjer med barn 10+ får plats i år. Kan du dela rum så kan det hända att ni får förtur då vi behöver fylla bäddarna (t ex i 4-bäddsrum kan vi inte ta in endast en familj 1+1, även om någon annan familj ligger före i kön tidsmässigt)

Mat/hushåll: Frukost, lunch, frukt, middag och kvällsfika. Måltiderna serveras i matsalen och vi hjälps åt att ordna mellanmål och städar gemensamt på avresedagen.

Resa: Deltagarna ombesörjer själva resan till och från Björkögården med buss eller bil http://bjorkogarden.se/hitta-hit/.

Anmälan: Intresset för sommarlägren är stort därför har vi en starttid för anmälningarna. Starttid anmälan: söndag 22 maj kl 09.00 endast via länken (anmälningarna innan tas inte med): https://forms.gle/zuVWjKtMpuHpM7jv5

Lägret hålls fritt från frön och nötter, men Stockholms Makalösa kan inte helt och hållet garantera ett helt allergifritt läger, det kan vara bra att veta.

Turordning gäller, så anmäl dig så snart som möjligt (notera starttid ovan, anmälan innan dess tas inte emot). De som ej deltagit i läger hos oss tidigare får förtur t o m måndagen 23/5 (därefter fylls listan på med de som tidigare varit på lägret och anmält sig igen). När vi ska kunna planera rumsfördelningen har vi ett begränsat antal rum för familjer med 1 barn och familjer med fler barn, vi gör vårt bästa att ordna det så bra som möjligt för alla.
Vi har valt att ha starttid på en söndag eftersom många är lediga från sina arbeten på helgerna, jobbar du vid starttid så kan du be någon annan att skicka oss ett anmälningsmejl med dina uppgifter (med kopia till din mejladress som du sedan bekräftar själv så snart som möjligt).

Bekräftelse: Under vecka 22 skickar vi ut en bekräftelse via mejl med information om hur du betalar in lägeravgiften. Lägerplatsen är säkrad först när lägeravgiften är betald.

Lägerledare: Rolf och Suada, som är medlemmar i vår styrelse.  Våra lägerledare förbereder samlingar med bl a lek, träning och musik. Har du själv något att bidra med? Kanske kan du ta med dig gitarren, vill leda lekar eller göra något annat trevligt tillsammans med oss?  Meddela i så fall detta i samband med din anmälan – alla idéer är välkomna!

Informationsmöte 6 juni: Innan lägret ordnar vi en planeringsträff för att stämma av det praktiska. Detta blir också ett tillfälle att ses, alla som ska med på lägret. Vi tar upp frågor som: Resa till lägret? Vilka regler gäller på lägret (kring alkohol, mobiler, klocktider med mera)? Dessa och andra frågor tar vi upp på mötet som vi hoppas kunna hålla utomhus.

Avbokning: avgiften kan återbetalas vid avbokning senast 4 juli undantaget 300 kr (administrationskostnader) och endast om platserna går till en annan deltagare.

Vid sjukdom: Vid förhinder att delta på lägret på grund av exempelvis sjukdom återbetalas lägeravgiften undantaget 300 kr (administrationskostnader). Sjukintyg krävs.

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Bilden lånad från http://bjorkogarden.se/

Detaljer

Start:
2022-07-25  kl 14:00
Slutar:
2022-07-29  kl 12:00