Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstlovskul – Barnteater Kurt och Kio i Handen (barn 4-8 år)

2023-11-01  kl 14:00 - 16:00

Följ med oss till Ormteatern på höstlovet! Vi fikar tillsammans efter föreställningen och det finns en fin lekplats utanför och massor av skog att utforska om vädret inbjuder.

Var: Ormteatern som ligger vackert i Rudans friluftsområde i Haninge ett stenkast från Handens pendeltågsstation.

När: onsdagen 1/11, samling 13:45, föreställning kl 14.00-14.40, sen fika och lek.

Vem: makalösa föräldrar med barn 4-8 år

Värd: Anja

Anmälan: till stockholm@makalosa.org senast måndagen 30/10, kostnadsfritt men vi ber er att anmäla er bara om ni är säkra på att ni kommer, tack.

Om föreställningen: ”Grannungarna bygger koja i trädet. Alla har kul utom Kurt och Kio. De har supertråkigt. Så tråkigt att de måste hitta på något riktigt kul. Men vad ska de göra och var hittar de allt som är kul?

Vi får följa med på deras sökande men det visar sig att det inte är så lätt att ha kul. Antingen är det för svettigt eller för snurrigt, eller så måste man ha larviga kläder eller vara alldeles tyst.

Kurt och Kio är en föreställning om varför vi hela tiden måste ha kul. Kan man inte ha lite tråkigt ibland, är det verkligen så farligt? Det kan ju vara så att om man har lite tråkigt ibland så blir det kul när man hittar på något…” https://www.ormteatern.se/kurt-och-kio-2023/

Detaljer

Datum:
2023-11-01
Tid:
14:00 - 16:00