Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FULLT Miniläger på Fjärdlång för alla åldrar!

2021-08-05  kl 12:00 - 2021-08-07  kl 14:00

OBS! Du som inte fått plats i Björkölägret får förtur 😊
Minilägret är fullt och du kan mejla för att bli reserv.

När:  5/8 till 7/8

Var: Fjärdlångs vandrahem.  Vi har tillgång till Thielska villan och Fågelstugorna som ligger uppe på ett berg en bit in på ön Fjärdlång.  Bakom villan finns nybyggda utedass samt ett dusch-hus. Mer: http://www.fjardlang.com/vandrarhem

Vem: Familjer med barn i alla åldrar är välkomna (medlemskap i föreningen krävs)

Anmälningar: snarast möjligt dock senast 1/7 till stockholm@makalosa.org för att ni ska kunna få kontaktuppgifter till våra värdar Cecilia och Suada. (kansliet stänger för sommarledighet 2/7). Medlemskap i föreningen är ett krav. Familjer som inte varit med på Makalösa Sommarläger 2021 får förtur t o m kl 11 torsdagen 1/7 sen tar vi in alla andra, först till kvarn som gäller och ni ska ha betalat årsavgiften för att anmäla er.

Deltagaravgift:
Ni kan välja boende i delade rum eller egen liten stuga. Vi har totalt 36 sängplatser.
450 kr vuxen/150 kr barn i den historiska Thielska Villan – om du delar rum med en annan familj
600 kr vuxen /150 kr barn – avgift för logi i egen stuga
(bebisar och småbarn under 2 år som äter medhavd mat betalar ingen avgift i villan dock är stugorna anpassade för 4 så att om man vill bo i en stuga tillkommer avgiften) Vi kommer hjälpas åt med matlagning, alla deltagare kommer att ingå i mat- och städlag. Vi tar emot deltagare med de ”vanligaste” matallergier så som laktos- och glutenfritt, då vi tillagar maten själva denna gång kan vi inte anpassa matsedeln tyvärr.

I avgiften ingår båtresa Dalarö-Fjärlång t/r, mat & logi 2 nätter.
Anmälningsavgiften ska vara betalad senast på fredag 21/7 för att boka platsen.

Hur: Vi åker tillsammans från Dalarö med en taxibåt kl 12 5/8 och landar på ön med grillad korv. Vi reser hem på lördag lunchtid efter vi har städat och fikat.

Vad: Vi går ut till naturen, upplever havsdoft och de fantastiska havsutsikterna, badar, leker och följer vad vädret bjuder på! Det kommer finnas tid för egen återhämtning i naturen om ni så önskar, alla aktiviteter är frivilliga men så klart roligt om så många som möjligt vill delta! Vi samlas vid öppna spisen i Thielska vilan om kvällarna med spel och kvällsfika som erbjuder möjlighet för trevliga samtal.

Värdar: Cecilia och Suada

Praktisk info: Det finns täcke och kudde i alla rum och stugor. Lakan tar man med sig själv eller hyr på plats (meddela vid anmälan om ni vill hyra lakan på plats, lakan och handduk kostar 205kr/person – betalas till vandrahemmet direkt vid ankomst). Sovsäckar är inte tillåtna. Gästerna städar själva efter sig. Vid städning av rum/villa ska disk vara diskad och undanplockad och alla ytor ska vara undanplockade.

Denna aktivitet ordnas tack vare ett bidrag från Riksförbundet Sveriges Makalösa Föräldrar

Detaljer

Start:
2021-08-05  kl 12:00
Slutar:
2021-08-07  kl 14:00