Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Parken Zoo – dagsresa för barn 4-10 år FULLT

2021-08-22  kl 08:30 - 17:00

Dagsresan blev fullbokad direkt och en reservlista finns om ni vill anmäla er.

Följ med på en dagsresa till Parken Zoo med Stockholms Makalösa Föräldrar på söndagen den 22 augusti!

Utflykten arrangeras för familjer med barn 4-10 år, endast för medlemmar i föreningen.

Djurparken och nöjesparken är öppna (men badet är stängt).

Preliminära tider:

Kl 8.30 Avresa från Stockholm C till Eskilstuna med en hyrbuss
Kl ca 10 gemensam uppstart i parken
Kl 16 Avfärd till Stockholm (framme ca 17.30)

Anmäl er senast den 12e augusti via stockholm@makalosa.org, ange namn och ålder på barnen i anmälan.  Anmälningar behandlas i tur och ordning men familjer som inte var med på utflykten till Parken Zoo 2020 har förtur.  Detta för att ge fler familjer möjligheten att delta och vi hoppas på er förståelse!
Anmälningsavgiften är 250 kr för 1 vuxen + 1 barn, 300 kr för 1 vuxen och 2 barn, 350 kr för 1 vuxen och 3 barn (ingår dagsentré till parken, lunch och bussresa) betalas in när er plats bekräftas av oss. (Räkna med att ni behöver ta med snacks/frukt till bussresan och mellanmål, får vi eventuellt extrautrymme att bjuda på  fika så gör vi givetvis det men räkna inte med det när ni anmäler er)
Avbokning pga sjukdom är möjlig senast på kvällen den 19e augusti då återbetalas hela anmälningsavgiften (avbokning senare kan återbetalas om vi får in ersättare).

Coronaanpassad resa: vi hyr en större buss för att kunna sprida ut oss bättre. Parken har begränsat antal gäster per dag för att undvika trängsel https://www.parkenzoo.se/information-angaende-covid-19-coronaviruset/

Resan arrangeras med stöd från Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs Minne och Riksförbundet Sveriges Makalösa Föräldrar.

Detaljer

Datum:
2021-08-22
Tid:
08:30 - 17:00