Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Digital föreläsning ”Kom närmare din tonåring”

22 februari  kl 19:00 - 20:00

Varmt välkomna till ännu en reflekterande föreläsning med Nanaz Fassih, denna gång för föräldrar som vill förbättra sin relation och kommunikation med tonåringen hemma.

Tonåren är den tiden som ungdomar börjar befria sig från sina föräldrar för att skapa egen identitet. Ungdomar är olika och har olika behov men processen som de går igenom är det samma.

Under denna timmen får du:
– redskap för att förstå och tolka din tonårings tankar och beteende
– tips och verktyg att bemöta din tonåring
– konsten att erbjuda stöd i lagom dos

Nanaz Fassih, själv ensamstående förälder, har en bakgrund som barnsjuksköterska, bland annat i skolans elevhälsa och på BVC. Nanaz driver en egen verksamhet som Familje- och föräldracoach, livscoach, personalhandledare och kursledare (mer via https://danacare.se/). Hon erbjuder olika  föreläsningar och digital föräldracoaching.

När: torsdagen den 22 februari  kl 19-20 + en liten frågestund.

Var: digitalt (du får en länk med inloggning som fungerar både via mobil och dator)
Föranmälan: Mejla till stockholm@makalosa.org om du önskar delta senast 19 februari, antalet deltagare är begränsat så att vi kan få utrymme för frågor och reflektioner. Föreläsningen är kostnadsfri men  medlemskap i föreningen är ett krav.

Du är välkommen att skicka frågor och funderingar inför föreläsningen direkt till Nanaz på www.facebook.com/Info.danacare

Varmt välkomma med anmälan!

Träffen genomförs i samarbete med ABF Stockholm. 

Detaljer

Datum:
22 februari
Tid:
19:00 - 20:00