Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Friluftsdag på Äventyrsbanan i Älta (ca 10-16 år)

15 september  kl 10:00 - 15:00

Aktiviteten är fullbokad! Du som anmäler er nu kommer med på reservlista! 

Följ med på en utflykt till Äventyrsbanan i Älta!

När: söndagen 15/9 kl 10 – ca 15

Ni ses på plats senast  kl 10 för incheckning, sedan  börjar äventyret som innehåller både en spännande höghöjdsbana och vildmarksövningar (som att bygga kompass och göra upp eld med tändstål ). Banorna börjar på marknivå och når 8 meters höjd. Sammanlagt 25 roliga utmaningar mellan träden varav flera olika ziplines. (Obs för deltagare som fyllt 10 år och är över 140 cm ). På klätterbanan är det endast barn som klättrar i banan men vuxna har ansvar för sina barn under hela aktiviteten. Till lunch serveras lyxiga tunnbrödsrullar med falukorv och potatismos från foodtrucken ”Glöd Bakfickan” och vi grillar marshmallows vid lägerelden efteråt. Välj kläder du inte är så rädd om (eller hinner tvätta bort elddoften innan nästa användning). En fantastisk dag i underbar naturmiljö utlovas! Äventyret är slut ca kl 15, vi bokar lägerplats med tak för ”efterhäng” så det går att umgås en längre stund även om det är lite ruggigt.

Mer om anläggningen: https://aventyrsbanan.se/ Det är väldigt lätt att ta sig dit med buss 401 från Slussen mot Älta –  stig av vid hållplats Tenntorp, som är andra hållplatsen efter Hellasgården. Restiden från Slussen är ca 15 min, från hållplatsen endast 150 meter.

Anmälan öppnas kl 20 tisdagen 3/9 via LÄNK https://forms.gle/sHXuiUbRccBBH7zj8 (mejla ej!)
Sista anmälningsdag är kl 10 torsdagen 5/9 men kan komma att stängas innan om det blir fullt.
Anmälningar behandlas i tur och ordning.  Vi återkommer senast 5/9 om erhållen plats så håll utkik efter svar.

Målgrupp: medlemmar i föreningen med barn 10 år (140 cm). Påminner också att medlem blir man inte vid registrering utan först när man har betalat medlemsavgiften, men nyhetsbrevet går ut till er alla som lagt in en registrering.

Deltagaravgiften är 100 kr för vuxen +  50 kr per varje  barn.  I avgiften ingår aktiviteter och lunch. Avgiften ska ha betalats in senast 5/9 kl 19 via swishnr som ni får när er plats bekräftas av oss. (Deltagaravgiften betalas inte tillbaka vid avbokning).

Värdar: Lotta,  Menekse och Marina

Du som anmäler dig ska ha läst och godkänt föreningens riktlinjer https://stockholmmakalosa.se/wp-content/uploads/2023/03/Etiska-riktlinjer.pdf innan och är ansvarig för ditt barn under hela utflykten.

Resan arrangeras med stöd från Stiftelsen Karin och Ernst August Bångs Minne.

Varmt välkomna!

Detaljer

Datum:
15 september
Tid:
10:00 - 15:00