Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digital föreläsning ”Kom närmare din tonåring”

2023-03-15  kl 19:00 - 20:00

Varmt välkomna till ännu en reflekterande föreläsning med Nanaz Fassih, denna gång för föräldrar som vill förbättra sin relation och kommunikation med tonåringen hemma.

Tonåren är den tiden som ungdomar börjar befria sig från sina föräldrar för att skapa egen identitet. Ungdomar är olika och har olika behov men processen som de går igenom är det samma.

Under denna timmen får du:

– redskap för att förstå och tolka din tonårings tankar och beteende

– tips och verktyg att bemöta din tonåring

– konsten att erbjuda stöd i lagom dos

Föreläsare: Nanaz Fassih, själv ensamstående förälder, har en bakgrund som barnsjuksköterska, bland annat i skolans elevhälsa och på BVC. Hon har erfarenhet av barnsjukvård och vårdutveckling. Nanaz driver  en egen verksamhet som Familje- och föräldracoach, livscoach och personal handledare (mer via https://danacare.se/). Hon erbjuder olika föräldrakurser, föreläsningar och digitala föräldracoaching i grupp.

När: onsdagen den 15 mars  kl 19-20

Var: via Zoom (du får en länk med inloggning som fungerar både via mobil och dator)
Föranmälan: Mejla till stockholm@makalosa.org om du önskar delta senast 12 mars, antalet deltagare är begränsat så att vi kan få utrymme för frågor och reflektioner. Föreläsningen är kostnadsfri men  medlemskap i föreningen är ett krav.

Du är välkommen att skicka frågor och funderingar inför föreläsningen direkt till Nanaz på www.facebook.com/Info.danacare

Varmt välkomma med anmälan!

Detaljer

Datum:
2023-03-15
Tid:
19:00 - 20:00

Plats

Zoom