Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Digital Föräldracoachning (med fokus på förskolebarn och lågstadiet)

2022-12-08  kl 20:00 - 21:00

 

Om du vill förbättra ditt barns självkänsla och motståndskraft i livet är detta ett seminarium för dig. Forskningen har ingen tydlig förklaring till varför fler barn och ungdomar uppvisar symtom på stress men vi vet hur vi kan hjälpa barnen att utveckla bättre självkänsla, hantera konflikter och öka sin motståndskraft för motgångar i livet. Utveckling av socialkompetens –  hur stöttar jag mitt barn på bästa sätt? Vi kommer fokusera lite mer på utagerande/blyga barn.

Under seminariet får du lite tips och råd om hur du kan främja bättre psykisk hälsa hos ditt barn. Varmt välkommen!

När: 8/12  kl 20-21

Plats: via Zoom (du får en länk med inloggning som fungerar både via mobil och dator)
Föranmälan: Mejla till stockholm@makalosa.org om du önskar delta senast 6/12, antalet deltagare är begränsat så att vi kan få utrymme för frågor och reflektioner. Föreläsningen är kostnadsfri men men medlemskap i föreningen är ett krav.

Föreläsare: Nanaz Fassih, själv ensamstående förälder, har en bakgrund som barnsjuksköterska, bland annat i skolans elevhälsa och på BVC. Hon har erfarenhet av barnsjukvård och vårdutveckling.  Nu driver Nanaz en egen verksamhet som Familje- och föräldracoach, livscoach och personal handledare (mer via https://danacare.se/). Hon erbjuder olika föräldrakurser, föreläsningar och digitala föräldracoaching i grupp.

 

Varmt välkomma med anmälan!

Detaljer

Datum:
2022-12-08
Tid:
20:00 - 21:00

Plats

Zoom