Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

FULLT Påsklovsbad och glass

6 april  kl 13:00 - 16:00

När: kl 13-16 lördagen 6/4
Var: Åkeshovs simhall, Åkeshov, Bergslagsvägen 60
Vem: föräldrar med barn i alla åldrar (medlemmar i föreningen)
Värdar: Cecilia & Helena
Anmälan  & Avgift: senast kl 15 fredagen 5/4  via sms till Cecilia 073-409 18 72 (ange namn, ålder och antal). Kostnad 50kr per familj (betalas via Swish på plats till Cecilia).

Antal deltagare är begränsat och vi ber er att anmäla er endast om ni kan delta (avanmäl direkt om ni får förhinder så att vi kan ta in eventuella reserver).

Gruppen samlas  kl 13.00 i entrén (kom i tid då ni går in tillsammans och löser biljetter som en grupp, kommer man sent får man lösa sin biljett på egen hand då det är svårt att gå ur bassängen och lösa in andra. Av erfarenhet tipsar vi att man hellre kommer en stund innan samlingen, tack!)

Vi badar och sedan bjuder Makalösa på glass (eller kaffe till de vuxna) kl 15.30!

Vid avbokning/förhinder/sjukdom är det viktigt att ni smsar Cecilia om det (ej mejl!)

Kom ihåg att ta med ett lås till skåpet. Den nyrenoverade simhallen erbjuder både äventyrsdel för de yngre  och lite större bassänger för de äldre. https://motionera.stockholm/trana-gymma-simma/akeshovs-simhall/

OBS!!! Det är viktigt att komma ihåg att ni som föräldrar är tillsammans med era barn och badar för att ha översikt och hänsyn till säkerheten i vattnet. Våra ledare har inte ansvar för er säkerhet utan är där för att skapa gemenskap

Denna aktivitet genomförs med stöd från Riksförbundet Sveriges Makalösa Föräldrar

 

Details

Date:
6 april
Time:
13:00 - 16:00