Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

FULLT Småbarnsläger på Björkögården, barn 0-6 år

2023-07-17  kl 14:00 - 2023-07-21  kl 11:00

FULLT!

Nu öppnar vi anmälan till våra efterlängtade sommarläger!

Småbarnslägret är för familjer med barn 0-6  år och äger rum på Björkögården 17 – 21 juli 2023. Vi ser framemot härliga och avslappnade dagar tillsammans med umgänge, trevliga aktiviteter, bad och strandhäng, promenader och lekar. Tillsammans med andra ensamstående familjer njuter vi av naturen och vår makalösa gemenskap.

Lägeravgift: 800 kr/vuxen och 200kr/ barn.

*För förälder med årsinkomst under 230 000 kr; lägeravgift 800 kr/familj. Du ska kunna skicka in kontrolluppgifter från Skatteverket (senast deklarerad årsinkomst).

I avgiften ingår måltider och logi för lägrets 4 nätter.  Handdukar och lakan tar deltagarna med sig.

Boendet:
Småbarnsläget  håller till på Videgården och Hasselgården  där ca 20 familjer får plats i år.

Mat/hushåll: Frukost, lunch, frukt, middag och kvällsfika. Måltiderna serveras i matsalen och vi hjälps åt att ordna mellanmål/kvällsfikat och städar gemensamt på avresedagen.

Resa: Deltagarna ombesörjer själva resan till och från Björkögården med buss eller bil http://bjorkogarden.se/hitta-hit/. Lägret planeras att starta kl 14 17/7.

Anmälan: Intresset för sommarlägren är stort därför har vi en starttid för anmälningarna. Starttid anmälan: måndagen 15 maj kl 20.00 endast via länken (anmälningarna innan eller via mejl tas inte med/svaras inte på): LÄNKEN  ÄR NU STÄNGD

Lägret hålls fritt från frön och nötter, men Stockholms Makalösa kan inte helt och hållet garantera ett helt allergifritt läger, det kan vara bra att veta.

Turordning gäller, så anmäl dig så snart som möjligt (notera starttid ovan, anmälan innan dess tas inte emot). De som ej deltagit i läger hos oss under 2022-2023 får förtur t o m kl 20 tisdagen  16/5 kl 20 (därefter fylls listan på med de som tidigare varit på lägret och anmält sig igen). När vi ska kunna planera rumsfördelningen har vi ett begränsat antal rum för familjer med 1 barn och familjer med fler barn, vi gör vårt bästa att ordna det så bra som möjligt för alla. Kan du dela rum så kan det hända att ni får förtur då vi behöver fylla bäddarna (t ex i 4-bäddsrum kan vi inte ta in endast en familj 1+1, även om någon annan familj ligger före i kön tidsmässigt).
 För er som inte får plats i år kommer vi att erbjuda en sommarutflykt att följa med på!

Bekräftelse: Under vecka 21 skickar vi ut en bekräftelse via mejl med information om hur du betalar in lägeravgiften. Lägerplatsen är säkrad först när lägeravgiften är betald.

Lägerledare: Cecilia och Tuss som är medlemmar i vår styrelse.  Våra lägerledare förbereder planering. ALLA deltagare kommer att ingå i någon av de olika ansvarsgrupperna för aktiviteter under lägret t ex lekar, pyssel, träning och musik. Har du önskemål på vad just du kan bidra med? Kanske kan du ta med dig gitarren, vill leda lekar eller göra något annat trevligt tillsammans med oss?  Meddela i så fall detta i samband med din anmälan – alla idéer är välkomna!

Informationsmöte 6 juni: Innan lägret ordnar vi en planeringsträff för att stämma av det praktiska. Detta blir också ett tillfälle att ses, alla som ska med på lägret. Vi tar upp frågor som: Resa till lägret? Vilka regler gäller på lägret (kring alkohol, mobiler, klocktider med mera)? Dessa och andra frågor tar vi upp på mötet som vi hoppas kunna hålla utomhus. Inbjudan till infomötet kommer separat.

Avbokning: avgiften kan återbetalas vid avbokning senast 30  juni undantaget 300 kr (administrationskostnader) och endast om platserna går till en annan deltagare.

Vid sjukdom: Vid förhinder att delta på lägret på grund av exempelvis sjukdom återbetalas lägeravgiften undantaget 300 kr (administrationskostnader). Sjukintyg krävs.

Varmt välkommen med din anmälan!

 

Bilden lånad från http://bjorkogarden.se/

Detaljer

Start:
2023-07-17  kl 14:00
Slutar:
2023-07-21  kl 11:00