Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Makalösa på Toughest Family

16 juni  kl 10:00 - 15:00

Häng med till Lida Friluftsgård och delta på det häftiga familjeloppet med oss!

När: söndagen 16 juni, ca  kl 9:30 (då startkuvert hämtas ut av våra ledare och loppet börjar ca kl 10). Starttid bekräftas senare (11/6 förhoppningsvis).
Var: Lida Friluftsgård, Lidavägen 1, 146 33 Tullinge
Vem: makalösa barn i åldern 5+ med föräldrar (medlemmar i föreningen).
Värdar: Marina och Ida
Anmälan & Avgift: senast tisdagen 11/6 via https://forms.gle/LVavR9GKVXN9EPSz6

Vi låter medlemmar som fått köa på våra senaste aktiviteter ha förtur i anmälan t o m 10/6. Då vi har ett begränsat antal platser låter vi även dem som inte var med på samma lopp 2023  ha förtur t o m 10/6 sen fyller vi på i tur och ordning enligt dessa krav. Krångligt förklarat, men ni som var med på något nyss eller var med på Lida 2023 får anmäla er men kommer i prio 2 t o m 10/6.

Deltagaravgift på 40 kr/barn betalas i samband med bekräftelsen som ni får från oss. Ta med egen matsäck för dagen och vi fixar fika!

Kort om loppet: Toughest Family är en härlig aktivitet där barn och vuxna kan springa och utmana varandra tillsammans. Minimumålder är 5 år (baserat på födelseår). Alla barn måste delta tillsammans med sin förälder. Notera att alla vuxna deltagare tar fullt ansvar för sina barn. Loppet är ca. 2 km långt och innehåller ca. 20 hinder. Hindren anpassas för att vara roliga och utmanande för både barn och vuxna. Loppet är utformat så att alla, oavsett träningsnivå, kan slutföra det på deras egna villkor. Genomför hindret själv, eller ta hjälp av dina lagmedlemmar. Många av hindren har flera alternativ där du själv kan välja svårighetsgrad. Alla hinder är valfria och du bestämmer själv om du vill göra ett försök eller inte. Om du inte klarar det kan du helt enkelt gå tillbaka och försöka igen eller fortsätta till nästa hinder.

Läs mer på https://www.toughest.se/hinderbanor/stockholm/family/

 

Bild lånad från https://www.toughest.se

Detaljer

Datum:
16 juni
Tid:
10:00 - 15:00